Kézilabda
Poczetnyik Luca

Debrecenbe kéne menni

Publikálva: 2019.04.03 Frissítve: 2019.04.02 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 20. fordulójában a DVSC otthonába látogatunk.

A Budaörs elleni – csalódást keltő – döntetlen után még nehezebb erőpróba vár mieinkre: a 7. helyen álló DVSC SCHAEFFLER otthonába látogatunk. A két együttes őszi meccsén 40 percig tudtuk tartani a lépést az akkor még Pal Oldrup Jensen irányította hajdúságiakkal, akik végül 28-22-es győzelmet arattak.

A Debrecen javuló tendenciát mutat a novemberi edzőváltás óta: a norvég szakembert Köstner Vilmos váltotta a kispadon. A DVSC 19 pontot gyűjtve a 7. helyen áll a tabellán, kilenc-kilenc győzelemmel és vereséggel, illetve egy döntetlennel.

A mieink eddigi 10 pontja a 11. helyre volt elég: oda-vissza legyőztük az Egert, nyerni tudtunk Mosonmagyaróváron (ezt nem sokan mondhatják el magukról), illetve ikszeltünk a Siófokkal, a Békéscsabával, és a Budaörssel kétszer.

A hajdúságiak legeredményesebb játékosa a 19 mérkőzésen 81 gólig jutó Kovács Anna, míg nálunk a 20/132-es mutatóval büszkélkedő Karnik Szabina a házi gólkirály.

A pénteki mérkőzésen Paska Dániel és Vastag Sámuel fújja a sípot.

2019. április 5. 18:00 DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest (K&H liga); Hódos Imre Sportcsarnok (4028 Debrecen, Kassai út 32-34.)



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!