Kézilabda
Kekezovity Anna

Csupaszív szülinapos

Publikálva: 2020.04.26 Frissítve: 2020.04.26 Röplabda

Április 26-án ünnepli születésnapját női röplabdacsapatunk másodedzője, Schildkraut Krisztián.

– Hogyan ünneplitek a születésnapodat?

Szűk családi körben ünnepelünk, kis bográcsozás van tervben, ha az időjárás is kegyes lesz hozzánk. Vendégek ezúttal nem lesznek, igyekszünk betartani az előírásokat.

– Hogy érezted magad a klubnál? Milyen volt az első év?

Nagyon jól éreztem magam. Jól kijöttünk Gáborral, sokat is tanultam tőle, sok új tapasztalatot szereztem. Én korábban csak férfiakkal dolgoztam, így kellett kis idő, amíg megszoktam a női röplabdát. A férfiaknál sokkal gyorsabb, erősebb a játék, a lányoknál pedig inkább a taktika dominál, ha nincs egyből betámadva a labda, egész szép, hosszú labdamenetek alakulhatnak ki. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni a bajnokságot, mert úgy éreztem, a végére fog nekünk igazán kijönni a lépés, az UTÉ-val küzdöttünk volna az ötödik helyért. A másik szívfájdalmam, hogy a juniorcsapattal – bár reális esélyünk lett volna rá – nem juthattunk be az országos döntőbe.

– Mi volt számodra a szezon fénypontja?

Az első igazán nagy dobásunk az Újpest 3:2-es legyőzése volt, és a Nyíregyháza elleni siker pedig emlékezetes lezárása volt a bajnokságnak. De említhetném a szombathelyi 3:0-s győzelmet, vagy épp a Jászberény elleni idegenbeli sikert. Ezekre mind szívesen emlékszem majd vissza

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!