Hírek

Cselgáncs 2024.02.11 Cselgáncs: Tóth Benedek hetedik lett a győri European Open-versenyen

Cselgáncs: Tóth Benedek hetedik lett a győri European Open-versenyen Az U23-as Eb-bronzérmes sportolónk, Tóth Benedek (-81 kg) három győzelemmel és két vereséggel hetedik helyen végzett a győri olimpiai kvalifikációs nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.02.10 Cselgáncs: Farkas Bence a nyolcaddöntőig jutott a győri European Open-versenyen

Cselgáncs: Farkas Bence a nyolcaddöntőig jutott a győri European Open-versenyen Húszéves reménységünk két győztes mérkőzés után a legjobb 16 között búcsúzott a -66 kilósok mezőnyében a Győrben zajló, olimpiai kvalifikációs nemzetközi viadalon.

Cselgáncs 2024.02.09 Cselgáncs: Győrben bizonyíthatnak cselgáncsozóink

Cselgáncs: Győrben bizonyíthatnak cselgáncsozóink Négy kontinens harmincöt országából több mint négyszáz dzsúdós érkezik az első győri olimpiai kvalifikációs tornára, az European Open-viadalra.

Cselgáncs 2024.01.28 Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett a portugáliai Grand Prix-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett a portugáliai Grand Prix-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) két-két győzelemmel és vereséggel fejezte be a portugáliai Odivelasban.

Cselgáncs 2024.01.27 Cselgáncs: hat érem a felnőtt-junior országos rangsorversenyen a Megyeri úton

Cselgáncs: hat érem a felnőtt-junior országos rangsorversenyen a Megyeri úton Két-két aranyat, ezüstöt és bronzot, így összesen hat érmet nyertek versenyzőink az újpesti Horváth István Judo Csarnokban.

Cselgáncs 2024.01.26 Cselgáncs: Portugáliában indul a Grand Prix-szezon

Cselgáncs: Portugáliában indul a Grand Prix-szezon Péntektől három napon át a portugáliai Odivelas ad otthont a dzsúdósok idei első Grand Prix-viadalának, amelyen egyesületünket Tóth Krisztián képviseli.

Cselgáncs 2024.01.25 Cselgáncs: Pánczél Gábor a Sportrádióban

Cselgáncs: Pánczél Gábor a Sportrádióban Cselgáncsozóink vezetőedzője a közelgő olimpiáról, Tóth Krisztián felkészüléséről és a klub sportolóiról nyilatkozott a Hazafutás című műsorban.

Cselgáncs 2024.01.23 Cselgáncs: éremben gazdag hétvégén vannak túl a fiatalok

Cselgáncs: éremben gazdag hétvégén vannak túl a fiatalok Az MTK Budapest utánpótláskorú cselgáncsozói több érmet érdemeltek ki a múlt hét végi, fővárosi megméretésükön.

Cselgáncs 2024.01.18 Cselgáncs: két generáció, két sport, egy szenvedély (VIDEÓ)

Cselgáncs: két generáció, két sport, egy szenvedély (VIDEÓ) A különleges podcast-epizódban két kiválóság, Pánczél Gábor, klubunk vezetőedzője és korábbi szövetségi kapitány, valamint Borics Ádám profi küzdősportoló beszélget edzéselméletről, edzésmódszerekről, a táplálkozás fontosságáról, az élelmiszerek minőségéről, a küzdősportok mentális oldaláról.

Cselgáncs 2024.01.04 Cselgáncs: „Legnagyobb célom, hogy indulhassak a 2028-as olimpián" – Gőz Roland (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Legnagyobb célom, hogy indulhassak a 2028-as olimpián Az MTK Budapest cselgáncsozójának, Gőz Rolandnak remekül indult a tavalyi év, halmozta a sikereket, jó formában dzsúdózott, azonban ezt követően nézet­eltérése akadt a szövetséggel, ami megtörte a lendületét. Nyáron így is tudott nyerni Kíná­ban az Uni­ver­sia­dén, decemberben pedig rangos díjra is jelölték. Roli a szoljon.hu-nak adott interjút.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!