Kézilabda
Szőke Szonja

Csanád bemutatkozott (VIDEÓ)

Publikálva: 2020.03.01 Frissítve: 2020.03.01 Cselgáncs

Ha már ott volt, végigverte a mezőnyt.

Pánczél Csanád, az MTK Budapest dzsúdószakosztályának legifjabb (diák „C”) korosztályához tartozó versenyzője, 36 kg-ban megnyerte az UTE termében rendezett regionális versenyt. A régiós versenyeknek azért van nagy jelentősége, mert a Magyar Judo Szövetség szabályai szerint csak olyan versenyző vehet részt a diák korosztályos országos bajnokságon, aki legalább két régiós versenyen szerepelt, és azokon 1-7. helyezést ért el.

Csanád ebben az évben – ezzel a versennyel – kezdte meg hivatalos versenyzői pályafutását, amely a reményeink szerint hosszú és sikerekben gazdag lesz.  A bizakodásunkat alátámasztja az a tény is, hogy fizikai paraméterei, génjei, hozzáállása és családi háttere alapján – édesapja, Pánczél Gábor a judoszakosztályunk vezetőedzője, és édesanyja is több mint 10 évig sikeres versenyző volt, valamint ő is a klubunk edzői gárdáját erősíti – hosszabb távon is kimagasló eredményekre lehet képes.

A versenyzőnk teljesítménye az eredmény – 1. helyezés – tükrében ugyan nem szorul magyarázatra, de szeretnénk megjegyezni, hogy három ellenfelén különböző technikákból, összesen hat akciót hajtott végre, így rendkívül magabiztosan, összesen kevesebb mint kettő(!) percet töltve a szőnyegen nyerte meg a versenyt.

Mivel nem ismerjük még a korcsoportban szereplőket, ezért fontos, hogy Csanád az ország minden szegletében megrendezésre kerülő versenyen elinduljon, tekintettel arra, hogy négy nagy versenyre készül idén, amelyek a következők: Budapest Kupa (nemzetközi verseny), Magyar Kupa, országos diákolimpia és az országos bajnokság.

Az ifjú versenyzőnknek a továbbiakban is sok sikert kívánunk, és ígérjük, hogy – ahogy édesapjának az edzői karrierjét – neki a versenyzői karrierjét fogjuk kitüntetett figyelemmel végigkísérni.

Íme, a három meccsről készült videó, amely nyitó- és zárószignállal is 110 másodperc.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!