Tenisz
Fucsovics Márton

Csak a maximum lehet elég

Publikálva: 2017.01.20 Frissítve: 2017.01.20 Kézilabda

A szezon egyik legfontosabb meccse vár az MTK Budapest női kézilabdacsapatára.

A K&H női kézilabda liga 11. fordulójából elhalasztott MTK Budapest – Kisvárda Master Good SE mérkőzést szombat este pótolják az Elektromos Csarnokban. A bennmaradásért folytatott küzdelem egyik legfontosabb állomásához érkezik Golovin Vlagyimir együttese: a kék-fehérek a tizenkettedik, míg ellenfelük a tizenharmadik helyről várja a találkozót.

A mérkőzést eredetileg egy héttel korábban rendezték volna, ám a vendégek több játékosa ágynak esett egy vírusos fertőzés miatt, így a kisvárdaiak kérésére elhalasztották azt.

– Egész múlt héten erre a meccsre készültünk, mivel tudtuk milyen fontos – mesélte Vova. – Aztán kaptunk egy hét haladékot, de igazán csak a meccs után tudjuk megmondani, hogy jól jött-e a plusz idő.

Nem lesz könnyű dolga a kék-fehéreknek, amennyiben otthon szeretnék tartani a két pontot. A két együttes a nyáron már összemérte erejét felkészülési meccsen, akkor a Kisvárda nyert.

– Nagyon nehéz meccsre számítok, épp mögöttünk állnak a tabellán. Rendkívül jó lövőjátékosai vannak a Kisvárdának, masszív együttes, a tabellán elfoglalt helyezésük nem feltétlenül tükrözi hűen az erőviszonyokat. Minden játékosunknak a maximumot kell nyújtania, ha nyerni akarunk.

Jó és rossz hír egyszerre, hogy nincs változás a sérülteket illetően: senki nem csatlakozott Lana Frankovicshoz és Horváth Dórához.

– Lana egyelőre nem bevethető, Dóri már egyre többet edz velünk, de meccshelyzetben még nem tudna segíteni.

A szombati találkozó az MTK Baráti Kör jóvoltából ingyenesen megtekinthető, ehhez mindössze a BK Facebook-oldalán kell regisztrálni.

2017. január 21. 18:00 MTK Budapest – Kisvárda Master Good SE; K&H női kézilabda liga mérkőzés, Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!