Atlétika
Jankovics Dániel

Cél a tisztes helytállás

Publikálva: 2017.03.25 Frissítve: 2017.03.25 Kézilabda

A világ egyik legjobb csapata látogat az Elektromos Csarnokba.

A K&H női kézilabda liga 17. fordulójában a listavezető Győri Audi ETO KC látogat az MTK Budapest otthonába. Ambros Martin együttese veretlenül áll a tabella élén, és még a Bajnokok Ligájában is versenyben van.

– A bajnokság talán legerősebb csapata ellen lépünk pályára szombaton, de természetesen szeretnénk tisztességesen helytállni, jó meccset játszani velük – mondta Kovács Gréta, az MTK Budapest irányítója.

A két együttes őszi meccsét 40-25-re a győriek nyerték, igaz, akkor még nem játszott a fővárosiaknál Jelena Abramovics és Termány Rita, akik azóta húzóemberei lettek Golovin Vlagyimir csapatának.

– Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, nekünk nem a Győrt kell legyőznünk – vélekedett Dakos Noémi, a kék-fehérek csapatkapitánya. – A szerdai, Kispest elleni meccs fontosabb számunkra, az arra való felkészülés állomásaként tekintünk erre a találkozóra.

A szombati mérkőzés játékvezetői Altmár Kristóf és Horváth Márton lesznek.

2017. március 25. 18:00 MTK Budapest – Győri Audi ETO KC; K&H női kézilabda liga mérkőzés, Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!