Kézilabda
Szőke Szonja

Bronz a vége (VIDEÓ)

Publikálva: 2018.07.04 Frissítve: 2018.07.03 eSport

Harmadik helyen zárt második élvonalbeli idényében Pro Clubs csapatunk.

A Hungarian Unity ellen zárta csapatunk a Hungarian Pro Clubs League idényét. A mérkőzés előtt már csak az érem színe volt kérdés, ám az első mérkőzésen az események balszerencsés alakulása, és a rossz helyzetkihasználás miatt elszenvedett vereség miatt a második mérkőzés csak formalitás volt.

A teher nélküli felszabadult játék meghozta eredményét, és hatgólos győzelmet arattunk, ezzel pozitívan zárva az idényt. 

A bajnokság álomcsapatába két játékost adtunk, a védelemből Latyak, a támadószekcióból pedig Majorosi Krisz került be a bajnokság legjobbjai közé. A statisztikai táblákon Kárpáti Krisz is előkelő helyen zárt, a legtöbb szerelést szűrőnk mutatta be.

Szegő Péter, az MTK Budapest eSport szakosztályvezetője így értékelte az idényt: – Gratulálok az egész csapatnak, hiszen ebben a szezonban is remek teljesítményt nyújtottak. Látszik a HPCL-ben, hogy folyamatosan egyre nagyobb kihívás az élmezőnyben szerepelni. A továbbiakban is szeretnénk minimum a dobogón végezni, ezért folytatjuk a csapat tudatos építését.

A záróforduló mérkőzéseinek gólösszefoglalója:

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!