Atlétika
Moravcsik Angéla

Brengle kifogott Timin

Publikálva: 2019.06.14 Frissítve: 2019.06.14 Tenisz

Kikapott a második kiemelttől Babos Tímea.

ITF-tenisztorna, Manchester, nyolcaddöntő
Madison Brengle (amerikai, 2.)-Babos Tímea 6:4, 4:6, 6:3

A mérkőzés 1 óra 54 percig tartott.

A szinte folyamatos esőzés miatt sokat csúszott a program: a második forduló egy nappal később kezdődött, majd pénteken az első mérkőzéseket még fedett pályán rendezték meg. A folytatás már füvön zajlott.

Timi jól kezdte a 35 perces első játszmát, a második gémben, nagy csatában brékelt 40-re, majd 4:1-re is vezetett. Sajnos ezután Brengle volt a pontosabb, 15-re, majd 30-ra nyerte el ellenfele adogatását. Az amerikai játékos ezután 15-re szerválta ki a szettet.

A 36 perces második felvonás elején Brengle újra 15-re brékelt, majd Timi azonnal válaszolt. A magyar játékos 30-ra nyerte el az ellenfele adogatását. A negyedik játék hatalmas csatát hozott, Brengle négy bréklabdát hárított. A játszma végén, 4:4 után Timi remekelt, nem veszített labdamenetet.

Sajnos a harmadik játszma eleje döntő változást hozott. Brengle azonnal brékelt 0-ra, ezt az előnyét pedig 2:0 után növelhette volna. Timi két fogadóelőnyről mentette meg a szerváját, majd 2:4 után három bréklabdát hárított.

Brengle azonban nem tört meg a ki nem használt esélyektől, a nyolcadik gémet 30-30 után nyerte, majd fogadóként lezárta a mérkőzést.

Forrás: babostimea.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!