Atlétika
Nemes Rita

Bosszantó vereség Győrben

Publikálva: 2016.09.25 Frissítve: 2016.09.25

14 pontos előnyből kapott ki az MTK Törökbálint.

Csapatunk bizakodva várhatta a mérkőzést, hiszen az első fordulóban magabiztos győzelmet arattunk a Veszprém ellen hazai pályán. A Győr keményebb diónak bizonyult és egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni az első félidőben. Az első negyed után 20-19-re a Győr vezetett, míg a félidőben 38-37-re az MTK Törökbálint.

A játék képe a harmadik negyedben megváltozott és Szarvas Gábor csapata remek játékkal 12 pontos előnyre tett szert, amely a negyedik negyed elején 14 pontra duzzadt. Igen ám, de ekkor fellazult a védelmünk és a Győr könnyű kosarakkal szinte percek alatt visszajött a meccsbe. Két perccel a találkozó vége előtt már a zöld-fehérek vezettek 72-71-re, majd 74-73-ra. Horváth kosarával újra nálunk volt az előny, majd nyolc másodperccel a meccs vége előtt időt kértek a hazaiak. Az időkérés után Náraira játszotta ki a Győr a figurát, aki a sarokból az utolsó pillanatban betalált a hárompontos vonal mögül, így a győzelmet a Rába partiak szerezték meg.

Szarvas Gábor vezetőedző: Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk, amelyen egy dobás döntött. Sokáig a mi stratégiánk szerint alakultak a dolgok, azonban egy pár rossz visszarendeződésünkkel behoztuk a hazaiakat a meccsbe. Később a közvetlen végjátékot sem tudtuk irányítani, kihagytunk két fontos büntetőt és a végső dobás előtt benthagytunk egy mezőnyfaultot. Gratulálok a Győrnek, megérdemelten szerezték meg a győzelmet és gratulálok Nárai Bencének, nagy dobás volt.

Agrofeed SzE Győri KC - MTK Törökbálint 77-75 (20-19, 17-19, 13-24, 27-13)
Győr Városi Egyetemi Csarnok, 100 néző

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!