Kézilabda
Szőke Szonja

Békéscsabára utazunk

Publikálva: 2017.08.12 Frissítve: 2017.08.12 Labdarúgás

Az eddigi legnehezebb meccsünk következik.

Feczkó Tamás együttese vasárnap a Békéscsaba ellen folytatja a bajnoki szereplést. A kék-fehérek eddig százszázalékosak, hiszen idegenben legyőzték a Csákvárt, hazai pályán pedig a Cegléd ellen diadalmaskodtak Torghelle duplájával. A két csapat a felkészülési időszak alatt már találkozott egyszer, akkor az MTK Budapest volt jobb, így bizakodva várhatja a hétvégi találkozót.

Boér Gábor gárdája nem úgy kezdte a szezont, ahogy azt elképzelték, hiszen hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedtek a Kazincbarcika ellen. A második fordulóban azonban megmutatták, milyen játékerőt képviselnek, ugyanis könnyedén, 4-1-re verték a Szegedet, ráadásul idegenben. Tavaly az 5. helyen zárt az NB II-ben a Békéscsaba, idén pedig újra a feljutást tűzték ki célul.

A két csapat 49 alkalommal találkozott egymással, ebből 25 MTK győzelem született, 10 döntetlen és 14 csabai siker mellett. Vass Patrik a Cegléd elleni mérkőzés után elmondta, a Békéscsabával szemben jobb helyzetkihasználásra lesz szükség a győzelemhez.

– A végjátékban kell pontosabbnak lennünk. A tizenhatosig nagyon szépen játszunk, ott kellenek pontosabb megoldások, hogy Békéscsabáról is el tudjuk hozni a három pontot.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Kanta Józsefre, Baki Ákosra, Farkas Balázsra és Talabér Attilára.

A találkozón Karakó Ferenc fújja a sípot, segítői Veizer Roland, Kormányos II. Gábor és Punyi Gyula lesznek. A jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 3. forduló
Békéscsaba 1912 Előre – MTK Budapest
2017.08.13. 19:00 – Békéscsaba, Békéscsabai Kórház utcai Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!