Kézilabda
Kobela Tamara

Baráti banzáj a bosnyákoknál

Publikálva: 2015.01.31 Frissítve: 2015.01.31 Taekwondo

Szarajevóba indult - többekkel egyetemben -, hat MTK sportoló, elkezdvén az olimpiai kvalifikációs időszakot, valamint a Világkupa pontok gyűjtögetését is.

A tavaly 25 éves szövetség legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. A cél az eredmények szinten tartása, de inkább fokozása. A budapesti indulás előtt találkoztunk a versenyzőkkel, utolsó gondolataikat rögzítve.

– Ebben a súlycsoportban még csak a második versenyem lesz, így sokat nem tudok az ellenfeleimről. – fogalmazott az egyik legjobb harcos Patakfalvy Csenge . – Ennek ellenére abban bízom, hogy jó esélyekkel indulok. Úgy állok hozzá a dologhoz, hogy a dobogó mindenképpen összejöjjön.  

– Nagyon komolyan készültem, így az erőnlétemmel biztosan nem lesz baj. – mondta Sarai Ádám. – Persze van még mit gyakorolnom, de sok nyert meccsel a hátam mögött szeretnék hazatérni. 

– A világversenyeken kezdőnek számítok, így nem nagyon ismerem jövendőbeli ellenfeleimet, de remélem, hogy minden úgy megy, ahogy terveztem. – bizakodott Szatmár Kadosa. (képünkön)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!