Kézilabda
Dakos Noémi

Az Iharos után az Ikarusra látogatunk

Publikálva: 2020.07.31 Frissítve: 2020.07.30 Atlétika

Folytatódik a versenydömping.

A hétvégén folytatódik a hazai atlétikaversenyek sorozata, sportolóink ugyanis ezúttal az Ikarus BSE Sportpályáján, a Budapest Openen és a Budapest-bajnokságon vesznek részt, amely az utolsó viadal lesz az év egyik legjelentősebb versenye, az országos bajnokság előtt.

Az első napot a nemrég egyéni csúcsot ugró Renner Luca nyitja, később pedig hárompróbában az előző héten összetett országos bajnoki címet nyerő Krizsán Xéniának és klubtársának, Marosi Viktóriának szoríthatunk.

A sprintszámokban is sok indulót vonultatunk fel, míg gerelyhajításban Moravcsik Angéla és Jancsik Tamás is komoly győzelmi esélyekkel állhat rajthoz, de igaz ez Nagy Marcellre is, aki rúdugrásban szerepel.

Vasárnap Jankovics Dániel az aranyérem mellett azért is küzd, hogy elérje a 2.20 métert magasugrásban. Múlt héten számos remek kísérlete volt erre a magasságra, hátha ezúttal fent marad a léc. Női rúdugrásban – a szokásokhoz híven – a mezőny zömét kék-fehér sportolók alkotják, közülük Szabó Diana lehet a befutó a papírforma szerint.

Hármasugrásban Szabó Beatrixtól várhatjuk a jó szereplést, a hétvégét pedig Magyari Zoltán zárja, aki ezúttal is súlylökésben indul.  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!