Tenisz
Fucsovics Márton

Az Érd következik

Publikálva: 2019.02.20 Frissítve: 2019.02.20 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 16. fordulójában az Érdet látjuk vendégül az Elektromos csarnokban.

Ellentétes előjelekkel várhatják a felek a szombati MTK Budapest–Érd mérkőzést: Golovin Vlagyimir tanítványai az Egert győzték le 22-20-ra, míg Szabó Edina együttese a Vác otthonában szenvedett kétgólos vereséget.

A fentiek ellenére természetesen a vendégek a szombati összecsapás esélyesei: az Érd 15 fordulót követően a 4., míg az MTK Budapest a 11. helyen áll a tabellán. A két csapat őszi mérkőzését nagy küzdelemben, 32-30-ra a narancssárga-feketék nyerték.

Az Érd legeredményesebb játékosa a 15 meccsen 112 találatig jutó Katarina Krpez Slezak, míg a mieink házi gólkirálya a 16/101-es mutatóval büszkélkedő Karnik Szabina.

Szombaton játszhatja második mérkőzését kék-fehérben Zsiborás Luca: az FTC-Rail Cargo Hungariától kölcsönbe érkező beálló az Eger ellen debütált.

Nagyon örültem, amikor felmerült ez a lehetőség, hogy ide jöhetek. Láttam a példákat, Noni, Csibe és Gréti (Háfra Noémi, Faluvégi Dorottya és Márton Gréta) is nagyon jól érezte magát az MTK-ban, ráadásul rengeteget fejlődtek. Nekem is ez a célom – mesélte Lulu. – Szeretném kihozni magamból a maximumot, és szeretnék minél előrébb végezni a csapattal.

A szombati mérkőzésen Őri Erika és Pozdena Erika fújja a sípot.

2019. február 23. 18:00 MTK Budapest–Érd (K&H liga, 16. forduló); Elektromos csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

 


Az MTK Budapest női kézilabda-szakosztályának támogatói:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!