Karate
Sterck Laura

Az első fecske

Publikálva: 2018.06.29 Frissítve: 2018.06.28 Röplabda

Kotormán Réka kék-fehérben folytatja.

A mindössze 18 éves, ám rendkívül tehetséges Kotormán Rékára vár a könnyűnek cseppet sem ígérkező feladat, hogy Kötél Zsanett örökébe lépjen irányító-poszton.

Nagyon csábító volt, hogy az MTK Budapest első számú feladóként számít rám – ismerte el a Nyíregyházáról érkező tehetség. – Szeretnék fejlődni és megmutatni magam, hogy hogyan teljesítek nyomás alatt.

Remek szezon van Réka háta mögött: a Nyíregyháza felnőttcsapatával bajnoki ezüstérmet szerzett, megnyerte a Magyar Kupát, a juniorokkal pedig bajnok lett.

Soha nem adom fel, utálok veszíteni, mindig csak a győzelem lebeg a szemem előtt – jellemezte magát a Vasasban nevelkedett irányító. – Fejben még sokat kell fejlődnöm, már csak a posztomból adódóan is. Szerencsére Gábor ebben sokat tud majd segíteni, mivel ő is feladó volt.

Tóth Gábor elárulta, nagyon örül Réka leigazolásának, aki szerinte készen áll a rá váró feladatokra.

Réka az egyik legtehetségesebb magyar irányító – vélekedett Tóth Gábor. – Az előző szezont Nyíregyházán töltötte, ahol remekül helyettesítette a venezuelai feladót, amikor az sérült volt. Abszolút megérett rá, hogy megbirkózzon a posztjával járó felelősséggel, és hogy elvezessen egy NB I-es csapatot. Mindenképpen sokat várok tőle!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!