Taekwondo
Salim Sharif

Az állandóság jegyében

Publikálva: 2019.06.01 Frissítve: 2019.06.01 Röplabda

Mindössze három játékosunk távozik a nyáron, és legalább ennyien érkeznek.

Remek szezont zárt női röplabdacsapatunk: Tóth Gábor tanítványai hatodik helyen végeztek az első osztályban, maguk mögé utasítva többek között az Extraligából érkező Jászberényt, illetve a Haladást.

Nem csoda hát, hogy szakosztályvezetőnk, Nyári Virág igyekezett egyben tartani a csapatot, és erőfeszítései nem is voltak hiábvalóak: az előző évekkel ellentétben az idén nyáron mindössze hárman intenek búcsút klubunknak. Kotormán Réka az Egyesült Államokban folytatja tanulmányait és pályafutását, míg Borsos Lilkó és Szerényi Gréta az Extraligán belül vált csapatot.

A fentiek egyben azt is jelentik, hogy rajtuk kívül mindenki marad kék-fehérben: Godó Panni, Kiss Gréta, Kökény Nóra, Lesi Olívia, Nagy Fanni, Szalai Anna, Szatmári Lilla, Takács Doroti, Vezsenyi Adrienn és Zólyomi Rebeka is klubunkat erősíti a 2019/20-as szezonban.

Legalább ilyen fontos, hogy a szakmai munkáért a továbbiakban is Tóth Gábor felel majd, igaz, a távozó Tüske Bence és Barkóczi Barna helyett új segítői lesznek.

Az újonnan érkező játékosokat és stábtagokat a következő hetekben, egyesével mutatjuk be – érdemes lesz tehát figyelemmel követni Facebook-oldalunkat!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!