Atlétika
Szabó Beatrix

Hírek

Atlétika 2024.02.04 Atlétika: Bernei Balázs U16-os bajnok lett rúdugrásban

Atlétika: Bernei Balázs U16-os bajnok lett rúdugrásban Bernei Balázs rúdugrásban arany-, Karkiss Gergely 60 méteren bronzérmet szerzett a fedettpályás U16-os ob-n.

Atlétika 2024.02.04 Atlétika: „Szeretnék úgy lesétálni a pályáról, hogy mindent megtettem” – Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: „Szeretnék úgy lesétálni a pályáról, hogy mindent megtettem” – Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) Fedett pályán Európa-bajnoki bronzérmes, a budapesti világbajnokságon negyedik többpróbázónk, Krizsán Xénia bízik benne, hogy idén a tervei szerint alakul a párizsi olimpia, és elégedetten sétálhat majd le az atlétikapályáról.

Atlétika 2024.02.03 Atlétika: több korosztály is letette névjegyét a BOK csarnokban

Atlétika: több korosztály is letette névjegyét a BOK csarnokban Az U16-os és a felnőtt korosztály is rekortánra lépett szombaton. Boczonádi Bora a világranglista második, az európai első helyére ugrott.

Atlétika 2024.01.28 Atlétika: remekül sikerült a fővárosi szezonkezdet (GALÉRIA)

Atlétika: remekül sikerült a fővárosi szezonkezdet (GALÉRIA) Atlétáink halmozták az érmeket az idény első budapesti versenyén.

Atlétika 2024.01.25 Atlétika: a BOK-csarnokra figyelünk

Atlétika: a BOK-csarnokra figyelünk Hétvégén beindul az atlétikai szezon.

Atlétika 2024.01.24 Atlétika: Krizsán Xénia ezúttal fedett pályán bizonyíthat

Atlétika: Krizsán Xénia ezúttal fedett pályán bizonyíthat Nagyszerű többpróbázónk a Glasgow-ban rendezett fedettpályás világbajnokságon is leteheti névjegyét.

Atlétika 2024.01.20 Atlétika: Jankovics Dániel és Szabó Beatrix sem talált legyőzőre a nyíregyházi nyílt rövidpályás versenyen

Atlétika: Jankovics Dániel és Szabó Beatrix sem talált legyőzőre a nyíregyházi nyílt rövidpályás versenyen Az évben először versenyeztek kék-fehér sportolóink.

Atlétika 2024.01.20 Atlétika: Szentgyörgyi Zita csúcsokat hátrahagyva lép az U20-asok közé

Atlétika: Szentgyörgyi Zita csúcsokat hátrahagyva lép az U20-asok közé Az U18-asok között fedett pályán és szabadtéren is hazai rekorder sprinter, Szentgyörgyi Zita bizakodva lép egy korosztállyal feljebb.

Atlétika 2024.01.14 Atlétika: „Minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjünk” – Knipl István

Atlétika: „Minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjünk” – Knipl István Atlétikaszakosztályunk vezetőjével, Knipl Istvánnal beszélgettünk a 2023-as esztendő legfontosabb eseményeiről, valamint arról, mit tartogathat 2024.

Atlétika 2024.01.10 Atlétika: Javier Sotomayor a Lantosra látogatott (GALÉRIA)

Atlétika: Javier Sotomayor a Lantosra látogatott (GALÉRIA) A magasugrás világcsúcstartója a Lantos Mihály Sportközpontban töltötte a délutánt atlétikai szakosztályunk tagjaival.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!