Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

AranyPengék (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.11.28 Frissítve: 2018.11.28 Rövidpályás gyorskorcsolya

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang dedikálta az olimpiai sikerről szóló könyvet.

Vajon mennyien lesznek? A kérdés alig hangzott el a rendőrségi kisbuszon – igen, a Pjongcsangban olimpiai aranyérmet szerző rövidpályás gyorskorcsolyaváltó tagjai, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba, valamint a két edző, Csang Csing „Lina” és Bánhidi Ákos rendőri felvezetéssel érkezett a kedd esti csúcsforgalomban a budapesti Allee bevásárlóközpontba, a történelmi diadalról (is) szóló AranyPengék című könyv dedikálására. Amikor csörgött a telefon, és a könyvesboltból az a tájékoztatás érkezett, hogy gyakorlatilag gombostűt sem lehet már leejteni.

A fiúk persze nem csak ezért voltak mosolygósak – felidézni azt a februári győzelmet mindig jó érzés: erre volt is alkalmuk versenyzőknek és mestereiknek egyaránt, hiszen először a moderátori kérdésekre válaszoltak, ám az érdeklődés nem hagyott alább a dedikálás során sem, így aztán meggyőződhettünk arról is, hogy a fiúk egyszerre többfelé is képesek figyelni.

– Egyáltalán nem számítottunk ennyi emberre, jó újra és újra megélni azt, hogy ennyire szeretnek minket és ennyire szerették ezt az olimpiai győzelmet is – fogalmazott Knoch Viktor. Már amikor szóhoz jutott, merthogy az aláírások után természetesen közös képek is készültek, a bajnokok igazi „felfordulást” okoztak a könyvesboltban – mindenki örömére.

A kötet a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával jelent meg.

Forrás: nso.hu

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!