Atlétika
Szabó Beatrix

All in

Publikálva: 2019.04.25 Frissítve: 2019.04.25 Kosárlabda női

Péntek este semmi sem számít már, csak az, hogy ki nyer: PINKK–MTK a bentmaradásért.

Ez lesz az A-csoportos női bajnokság alsóházi rájátszása, a playout utolsó összecsapása, és történjék bármi, a mi csapatunk is utoljára lép pályára ebben az idényben. A helyszín egy Pécs melletti kisváros, Kozármisleny sportcsarnoka, a kezdési időpont pedig meglehetősen szokatlan: péntek este fél kilenc. Így aztán nagy valószínűséggel tíz óra után dől el, hogy széna vagy szalma – vagyis hogy sikerül-e kiharcolni a bentmaradást, avagy sem.

Merthogy az ezen az egy mérkőzésen dől el. Ilyen egy igazi ki-ki meccs: aki nyer, az tizenegyedik lesz, aki kikap, az tizenkettedik, vagyis utolsó, vagyis hivatalosan kieső. Sok szót nem érdemes a taktikára vesztegetni, részint mert már mindent tudnak egymásról a felek a szezonzáróra, hiszen immár negyedszer találkoznak ebben az évadban, részint pedig amiatt, hogy most már mindenki mindent belead, „all in” lesz itt, kérem szépen – persze nyilván mindkét részről.

A fogadkozásokba sem érdemes belemenni, hisz ilyenkor mindenki azt mondja a meccs előtt, hogy nyerni akar, hogy mindent megtesz a győzelemért – és ez nyilván így is lesz az MTK és persze a PINKK oldaláról is. Ami biztató, hogy eddig a playout összes fordulójában jobb eredmény értünk el ellenfelünknél, ami még biztatóbb, hogy eddig háromból háromszor megvertük az idény során, de ez mind nem számít majd a kezdő feldobás után. Csak az az ottani negyven perc.

 

Női kosárlabda NB I, A-csoport

2019. április 26., 20:30

PINKK Pécsi 424–MTK Budapest

Játékvezetők: Farkas Gábor, Söjtöry Tamás, Goda László (Kis Balázs)

Kozármislenyi Sportcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!