Taekwondo
Salim Sharif

Akár az NB III-as dobogó harmadik fokáig is eljuthatnak

Publikálva: 2020.07.07 Frissítve: 2020.07.07 Asztalitenisz

A csonka évad hatodik helyén zártak asztaliteniszezőink az NB III-as bajnokság budapesti csoportjában; a következő kiírásban szinte teljes egészében megváltozott kerettel akár a dobogóig menetelnének.

Dr. Francia Balázs, Csikos Ferenc, Kiss György és Szántó Gyula egyaránt távozott pingpongozóink közül. Volt, aki a sok utazás miatt hagyta el a klubot, de olyan is akadt, aki nem vállalta tovább a vidékről való beutazást. Mindez teljesen érthető, főleg ha azt vesszük alapul, hogy a legfiatalabb játékos közöttük 50 esztendős.

Noha a hatfős csapatból néggyel nem lehet tovább számolni, jövőre is részt veszünk az NB III-as bajnokság budapesti csoportjában. Ehhez persze az kell, hogy újonnan érkezők is legyenek. A héten válhat biztossá, hogy az 1959-es, dortmundi világbajnokságon csapatban ezüstérmes Pigniczki László fia, ifjabb Pigniczki László, valamint Benczik Péter és Vida Dávid is az MTK-ba igazol.

A koronavírus-járvány miatt hat forduló maradt el a legutóbbi évadból, amellyel nem elégedetlen a szakosztályvezető, sőt úgy véli, ha befejezték volna a ligát, jó esetben a hatodikról a negyedik helyig menetelhettek volna. Összességében jó középcsapat benyomását keltettük: 9 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel.

Reményeink szerint, a következő kiírásban résztvevő egység ütőképesebb lehet. Talán a harmadik-negyedik hely valamelyikéért lehetnek nagy csatában.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!