Kézilabda
Poczetnyik Luca

A visszatérők

Publikálva: 2017.06.20 Frissítve: 2017.06.20 Labdarúgás

Több fiatal kölcsönjátékos is hazatér az MTK Budapest keretébe, így a következő szezontól már a kék-fehérek első csapatát erősíthetik.

Újra az MTK-ban védhet, ráadásul szerződést hosszabbított Demjén Patrik, az U21-es válogatott kapusa. A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia egykori növendéke a tavaszt a Dorogi FC-nél töltötte kölcsönben, melynek színeiben tizenkét mérkőzéséből hétszer megőrizte kapuját a góltól.

Érdekes fél szezonon vagyok túl, de szerintem a végére belejöttem a felnőtt labdarúgásba. Sokkal nagyobb a felelősségtudatom, megtanultam, milyen magasabb színvonalon focizni, hiszen az NB II-ben sokkal erősebb a mezőny, mint az NB III-ban, ahol ezelőtt játszottam – mondta a 19 éves hálóőr. 

Zalaegerszegről ketten is visszatérnek Deutsch Bence és Jakab Dávid személyében. Utóbbi 22 alkalommal kapott lehetőséget – ebből tizenhétszer kezdőként – a másodosztályban, és 6 gólt szerzett, míg előbbi szinte kihagyhatatlan volt a kezdőből, és 37 meccsen ötször talált be.

Feckzó Tamás számíthat jövőre a Kisvárdától hazaérkező Talabér Attilára is, aki az NB II egyik legjobb védelmét erősítette. A 21 éves középhátvéd 29 találkozón volt kezdő, így nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Kisvárda dobogós helyen végezzen a pontvadászatban. 

A felkészülés június 26-án kezdődik.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!