Atlétika
Jankovics Dániel

A TFSE következik

Publikálva: 2019.02.02 Frissítve: 2019.02.02 Röplabda

Az NB I Liga 17. fordulójában a TFSE látogat a Városmajorba

Szombat délután az NB I Liga sereghajtóját, a TFSÉ-t látjuk vendégül a Városmajorban. Az idei szezonban ez lesz a két együttes harmadik összecsapása: az első kettőt egyaránt 3:0-ra nyertük.

Bár a legutóbbi, december 1-jén játszott mérkőzés óta egyik oldalon sem volt igazából nagy változás, mégis hiba lenne félvállról venni a TF elleni meccset. Molnár István tanítványai épp a 16. fordulóban szerezték meg szezonbeli első győzelmüket: a DVTK-t győzték le 3:1-re.

A három pont megszerzése a cél, de legalább ugyanilyen fontos, hogy az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is pályára tudjanak lépni – mesélte Tóth Gábor, csapatunk vezetőedzője. – Emellett szeretnénk különböző támadásbefejezéseket, illetve nyitásfogadási alakzatokat kipróbálni.

A vendégek keretében jó néhány ismerős névre bukkanhatunk: Horváth Zitát és Szabó Ágnest senkinek nem kell bemutatni a Városmajorban, de Rácz Annamária vagy épp Oláh Dóra is ismeri a járást a Szamos utcában.

A szombati találkozón Sík Barbara és Nagy Lajos Zoltán fújja a sípot.

2019. február 2. 17:00 MTK Budapest–TFSE (NB I Liga, 17. forduló); MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!