Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

A sereghajtó otthonába látogatunk

Publikálva: 2018.01.11 Frissítve: 2018.01.11 Kézilabda

Golovin Vlagyimir szerint a Békéscsaba tabellán elfoglalt helye nem tükrözi a csapat valós erejét.

A K&H női kézilabdaliga 11. fordulójában csapatunk a sereghajtó EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE otthonába látogat. Golovin Vlagyimir tanítványai önbizalommal telve várhatják a szombati mérkőzést, mivel egy héttel korábban megszerezték első győzelmüket: a Budaörsöt győzték le 37-31-re.

A győzelem volt a legfontosabb. Bár – ahogy az a tabellán is látszik – a Budaörs előrébb tart nálunk, de tudtuk, hogy sok sérültjük volt, és ezt igyekeztünk kihasználni – mesélte Golovin Vlagyimir. – Ez sikerült is, nagyon elfáradtak a végére, ezért is alakulhatott ki ekkora különbség. De ez már történelem, megyünk tovább.

Következő ellenfelünk, a EUbility Group-Békéscsabai ENKSE nagyon nehéz helyzetben van: tíz fordulót követően pont nélkül, a tabella tizennegyedik, azaz utolsó helyén áll. Horváth Roland együttese az előző fordulóban a Vasas otthonában szenvedett 28-24-es vereséget, így a szombati találkozó gyakorlatilag az utolsó utáni esélyük a felzárkózásra.

A Békéscsaba nagyon komoly lövőkkel rendelkezik, a tabellán elfoglalt helye nem tükrözi a csapat valós erejét. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, főleg, miután az előző fordulóban kikaptak a Vasastól. Hazai pályán mindenképpen bizonyítani akarnak majd, de mi inkább magunkkal foglalkozunk: készülünk, és majd a helyszínen kiderül, hogy a Budaörs ellen szerzett önbizalom mire elég.

A szombati találkozón a Horváth Péter, Marton Balázs páros fújja a sípot.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – MTK Budapest (K&H liga); Városi Sportcsarnok (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!