Atlétika
Szabó Beatrix

A negyeddöntő volt a végállomás (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.10.05 Frissítve: 2018.10.04 Tenisz

Szoros meccsen kaptak ki Babos Timiék.

China Open, páros, negyeddöntő
Lucie Hradecká, Jekatyerina Makarova (cseh, orosz, 7.)–Babos Tímea, Krisztina Mladenovic (magyar, francia, 1.) 6:4, 2:6, 10-5

Minimális különbség volt a két páros között a 37 perces első játszmában, de sajnos a végén Hradecká és Makarova örülhetett.

A cseh-orosz kettős 1:1 után brékelt 30-ra, majd a következő három saját gémet 15-re nyerte. Így 5:3-ra is vezetett a 7. helyen kiemelt páros. Timi és Kiki Mladenovic 0-ra hozta a kilencedik játékot, majd 40:15-re is vezetett. Sajnos nem sikerült elnyerni az ellenfél szerváját, így lezárult a nyitó felvonás.

A 35 perces második játszma eredménye sima részsikert mutat, de ekkor is nagy csata zajlott a pályán. Timi és Mladenovic úgy húzott el 3:0-ra, hogy a nyitó gémben 40-re, majd a harmadik játékban 30:40-ről nyerte adogatását. Közben sikerült brékelni, 40-re.

Az ötödik játékot újra 30:40-ről nyerte az első helyen kiemelt kettős, majd 5:2 után 0-ra brékelt.

Sajnos a döntő rövidítésben újra Hradecká és Makarova volt a jobb. A cseh-orosz páros öt fogadópontot nyert, Timi és Kristina Mladenovic csak az első labdamenet után vezetett. 2:7-ről még sikerült nyerni két fogadópontot, de 4:7-nél újra brékelt az ellenfél, ez pedig végleg eldöntötte a mérkőzést.

Forrás: babostimea.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!