Tenisz
Gálfi Dalma

A második esély sem hozott szerencsét

Publikálva: 2020.02.24 Frissítve: 2020.02.24 Tenisz

Babos Tímea kikapott az első fordulóban a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai, keménypályás tenisztornán.

Babos Tímea, bár a selejtező második körében alulmaradt a cseh Katerina Sinakovával szemben, szerencsés vesztesként mégis főtáblára jutott a Dohában zajló keménypályás WTA-tornán. Klubunk kiválóságára az a Julija Putyinceva várt, akivel csak egyszer találkozott korábban: Indian Wellsben az Oroszországban született, azonban kazah színekben versenyző leány örülhetett.

Ezúttal sem indult jól a mérkőzés Timi számára, ugyanis 25 éves riválisa – aki kétszer volt negyeddöntős a Roland Garroson – dupla brékkel, bő negyedóra alatt 5:0-ra elhúzott. Klubunk teniszezője ekkor váratlanul megnyert három játékot, de a szettet már nem tudta megfordítani.

Timi a folytatásban kétszettes előnyre tett szert, 3:3-ig négy bréket láthatott a gyér közönség. Babos 4:4-nél ismét elvesztette az adogatását, a moszkvai születésű Putyinceva pedig kiszerválta a meccset, amely így 1 óra 24 percig tartott.

Timi párosban a francia Kristina Mladenoviccsal – akivel novemberben WTA-világbajnok, januárban pedig Australian Open-győztes lett – a második helyen emelték ki Dubajban.

(Forrás: MTI)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!