Vívás – kard
Szatmári András

A legkisebbek legelső győzelme

Publikálva: 2019.01.23 Frissítve: 2019.01.23 Kosárlabda női

Végre 11 éveseink is megízlelhették a siker ízét, épp egy MTK–BEAC-rangadón.

MTK Budapest–BEAC Kisvizslák 43–31 (2–4, 12–4, fb.: 4–6, 6–7, 19–10)

A csapat tagjai: Deák Katalin 3, Hayashi Erika, Horváth Borsika 17, Kendelényi Léda, Korpás Júlia 3, Lambert Luca, Matkovits Alma 14, Ritter Annarose 2, Rózsavölgyi Katalin 4, Schmidt Gréta, Ullrich Stella

Az U11-es Kenguru-bajnokság harmadik fordulójában végre megfelelő létszámmal jöttünk össze. Sok új arccal kezdtük meg a találkozót, ezúton is gratulálunk nekik! Az első negyedben még csak ismerkedtünk egymással, az ellenféllel, a közeggel, de a második etapban elkaptuk a fonalat, a nagyszünetre hatpontos előnnyel mehettünk. A félidei büntetőkből négy kosarat szereztünk. A harmadik negyedben tudtuk tartani a korábban megszerzett előnyünket, amit a negyedik tíz percben tovább növeltünk remek játékunknak köszönhetően.

Molnár Róbert: – Le a kalappal a lányok előtt, magabiztos győzelmet arattunk!

Malév Pandák–MTK Budapest 50–41 (18–2, 8–20, fb.: 6–3, 12–4, 6–12)

A csapat tagjai: Deák Katalin 4, Hayashi Erika 1, Horváth Borsika 17, Kendelényi Léda, Korpás Júlia, Lambert Luca, Matkovits Alma 12, Ritter Annarose 1, Rózsavölgyi Katalin 1, Schmidt Gréta 1, Ullrich Stella 4

A második mérkőzésen fiúkból és lányokból álló vegyes csapattal találkoztunk, ebben a bajnokságban nem meglepő módon. A meccs eleje nem a miénk volt, az első negyedben mindössze két pontot sikerült elérnünk, ellenben tizennyolcat kaptunk. A másodikban viszont begyújtottuk a rakétákat, kiválóan védekezve, támadásban a labdát járatva feljöttünk a félidőre négy pontra. A büntetőzésnél nem sültek a kezek, csupán három találatot értünk el. A második félidőben érezhető volt, hogy fáradunk, sok energiánkat felemésztették az addigi játékpercek, így a fordítás elmaradt, megérdemelten nyert ellenfelünk.

Molnár Róbert: – Gratulálok a lányoknak, mert nagyot küzdöttek, kitették szívüket a pályára. A pozitív szurkolást is köszönjük a szülőknek, sokat jelent ilyenkor! Ha így haladunk előre meccsről meccsre, akkor lesznek még győzelmek bőven ebben a szezonban.

A legkisebbek legelső győzelme

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!