Taekwondo
Salim Omar

A Kisvárda ellen zárjuk az első kört

Publikálva: 2019.01.22 Frissítve: 2019.01.22 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 13. fordulójában a Kisvárda Master Good SE látogat az Elektromos csarnokba.

Szombat délután a Kisvárdai KC ellen zárjuk a K&H liga küzdelmeinek első felét, igaz, a Győr és az FTC elleni találkozóinkat – a két csapat BL-szereplésére való tekintettel – már korábban lejátszottuk.

Vlatko Djonovics együttese öt győzelemmel (Mosonmagyaróvár, Budaörs, Dunaújváros, Békéscsaba, Eger), két döntetlennel (Fehérvár, Debrecen), és öt vereséggel (Vác, Siófok, Érd, FTC, Győr) a tabella 8. helyén áll.

A mieink az Európa-bajnoki szünet utáni első két mérkőzésükön egy-egy pontot szereztek, a Siófok, illetve a Békéscsaba ellen, majd letudtuk az FTC és a Győr elleni bajnokikat.

A két együttes legutóbb 2018. november 14-én, a Magyar Kupa 4. fordulójában találkozott: Vlatko Djonovics tanítványai 34-28-ra nyertek az Elektromos csarnokban.

A Kisvárda legeredményesebb játékosa a 12 meccsen 63 gólt jegyző Tamara Radojevics, míg nálunk a 14/88-as mutatóval büszkélkedő Karnik Szabina a házi gólkirály.

A szombati találkozón Bíró Ádám és Kiss Olivér fújja a sípot.

2019. január 26. 18:00 MTK Budapest–Kisvárda Master Good SE (K&H liga, 13. forduló); Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!