Taekwondo
Salim Omar

A kék-fehér házi góllövőlista

Publikálva: 2016.05.10 Frissítve: 2016.05.10 Labdarúgás

Az MTK Budapest, a 2015/16-os, az OTP Bank Ligában lejátszott 33 összecsapásán, 39 találatot jegyzett, ezeken 13 futballistánk osztozott.

Már több mint egy hete véget ért a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/16-os küzdelemsorozata. Az MTK Budapest együttese a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot. Csapatunk, ugyan éppen lecsúszott a dobogóról, de így is indulhat az Európa-liga, 2016/17-es sorozatában.

A futball csapatsportág, minden pályán lévő játékos hozzátesz a sikerhez, vagy részese a kudarcnak, mégis, a szurkolók a góllövőkre emlékeznek a legszívesebben.

Ez érthető, mégiscsak – ahogy mondani szokták – a focit gólra játsszák.

Lássuk, a magunk mögött hagyott idényben, kik voltak azok akik góljainkat szerezték!

Csapatunk gólkirálya, tizenegy találattal, Torghelle Sándor lett. Szurkolóink egyik kedvence, a ferencvárosi, tizenhét gólos, Böde mögött, az OTP Bank Liga góllövőlistáján, az újpesti Diagne-nyal holtversenyben, a második helyen zárt. Tizennégyesünk, tizenegy találatáról IDE kattintva tájékozódhatnak!

Csapatkapitányunk, Kanta József hét találatával, a házi góllövőlistán második, az összesített tabellán pedig, sokadmagával a hetedik helyen zárt.

A harmadik helyen, a maga öt góljával Marek Strestik végzett, aki ezzel az NB I-es listán, többedmagával huszonkettedik.

További találataink szerzői, a négygólos Hrepka Ádám, a kétgólos Thiam, Ramos, és Nikacs, valamint az egygólosok, Baki, Szatmári L., Vadnai, Gera, Hajdú, és Bese.

A harminchárom találkozón, összesen harminckilenc alkalommal zörgettük meg ellenfeleink hálóját, ezeken a találatokon tizenhárman osztoztak. Az MTK Budapest meccsenkénti gólátlaga egy gól feletti, egészen pontosan 1.18-as lett.

A teljes lista IDE kattintva megtekinthető!

(Forrás: adatbank.mlsz.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!