Atlétika
Krizsán Xénia

A hétvége sportműsora

Publikálva: 2019.09.13 Frissítve: 2019.09.13

Ezekre az eseményekre figyelünk péntektől vasárnapig.

Szeptember 13-án, pénteken megkezdődik a kajakosok, kenusok olimpiai reménységek versenye. A Pozsonyban zajló megmérettetésen három fiatal képviseli színeinket: Panyik Zsombor, Simon Zsombor és Somogyi Zsombor.

A finnországi Vantaa ad otthon a cselgáncsozók junior Európa-bajnokságának, ahol a -90 kilogrammos kategóriában Gőz Roland, a francia Eniel Caroly ellen kezdi meg szereplését.

Az MTK Budapest U16-os és U17-es labdarúgócsapata Örökrangadón szerepel a Népligetben, a Ferencváros vendégeként. A találkozók pénteken, azonos időben, 15:00 órakor kezdődnek.

Szeptember 14-én, szombaton 18:00 órakor az ÉRD Arénában lép pályára női kézilabdacsapatunk. A mieink a 10., a hazaiak a 7. helyről várják az összecsapást. Golovin Vlagyimir tanítványai egy mérkőzéssel többet játszottak, mint Szabó Edina együttese.

A karatésok 22. Budapest Open versenyét ezúttal új helyszínen, a Jégpalotában, a Vasas Jégcentrumban rendezik szombaton és vasárnap.

Az ifjúsági Bajnokok Ligájában érdekelt U19-es focistáink szombaton az Elektromos sporttelepen fogadják a Ferencváros együttesét. A mérkőzés délelőtt 10:00 órakor kezdődik.

Női focistáink Makóra utaznak vasárnap, ahol a városi sportcentrumban 16:00 órakor indul a ST.Mihály Szeged-Fitsport–MTK Hungária FC találkozó, melyre a mienk a héten, a Kelen elleni, idegenbeli 8-0-ás, győzelemmel melegítettek.

Felnőtt férfi labdarúgóink – a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában – vasárnap 17:00 órakor a Kazincbarcika együttesével mérik össze tudásukat. Michael Boris együttese pilanatnyilag az ötödik, a vendégek a kilencedik pozícióban helyezkednek el a tabellán, de a csapatokat csak két pont választja el egymástól.

Hajrá MTK!

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!