Taekwondo
Salim Omar

A Fehérvár következik

Publikálva: 2018.10.04 Frissítve: 2018.10.03 Kézilabda

Véget ért a válogatott szünet, gőzerővel készülünk az FKC elleni meccsre.

A múlt héten Karnik Szabina, Termány Rita és Tóth Eszer a B-válogatottal, Bánfai Kíra, Stranigg Zsófi és Tóth Niki a – Golovin Vlagyimir által irányított – junior nemzeti csapattal készült, a többiek pedig az FTC itthon maradóival közösen edzettek.

– Nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy három részre szakadunk, bár a Ferencvárossal végzett közös munka mindig hasznos – bízom benne, hogy így lesz most is. De ez a múlt, most már együtt vagyunk, és csak a szombati meccs lebeg a szemünk előtt – szögezte le Vova.

Csapatunk legutóbbi bajnokiján 31-29-es győzelmet aratott az UFM Arénában, ám a két pont ellenére vezetőedzőnk mégsem maradéktalanul boldog.

– Szívvel, lélekkel játszottunk, de sok hibát vétettünk. A legtöbb csapat ellen ez nem fér bele, kegyetlenül megbüntetik az ilyesmit. Mindenképpen csökkentenünk kell a technikai hibák számát, ez a legfontosabb.

Az 5. fordulóban a jó erőkből álló Alba Fehérvár KC látogat az Elektromos Csarnokba.

Küzdelmes meccsre számítok, amely remélhetőleg csak a végén dől majd el – tekintett előre vezetőedzőnk. – Nehéz ellenfél vár ránk, de tavaly például el tudtunk vinni egy pontot a Köfém Csarnokból. De nekünk elsősorban magunkra kell odafigyelnünk, kijavítani a Mosonmagyaróváron látott hibákat, csak így lehet esélyünk.

A szombati mérkőzésen Hantos Dorina és Rózsahegyi Brigitta fújja a sípot.

2018. október 6. 18:00 MTK Budapest–Alba Fehérvár KC (K&H liga, 5. forduló); Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!