Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

A Dorog következik

Publikálva: 2017.09.16 Frissítve: 2017.09.16 Labdarúgás

Visszavághatunk a tavalyi kupavereségért.

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a Dorogi FC otthonába látogatunk. Ellenfelünk nem rajtolt túl jól, mindössze a 17. helyen áll a bajnokságban egy győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel. A hazaiak a legutóbbi fordulóban a Szegedtől kaptak ki, de a Nyíregyházát – hazai pályán – 3-0-ra legyőzték a negyedik játéknapon, képesek tehát meglepetést okozni.

A mieink továbbra is remekül teljesítenek, és a már említett szabolcsiakat győztük le magabiztosan az előző körben, így 22 ponttal vezetjük a tabellát, két egységgel a Kisvárda előtt. A legutóbbi, otthoni sikerünknek köszönhetően immáron ötmeccses győzelmi sorozatnak örvendhetünk, ami remélhetőleg a Dorog otthonában is folytatódik.

A két együttes az NB II-ben mindössze két alkalommal találkozott – az 1981-1982-es szezonban –, és mindkét alkalommal mi jöttünk ki győztesen a párharcból. Az élvonalban 41 találkozóból 24-et nyertünk mi, 8 döntetlen és 9 vereség mellett, tehát itt is nagy a fölényünk, de hiba lenne megfeledkezni arról, hogy tavaly éppen a Dorog ejtett ki minket a Magyar Kupából, a Buzánszky Jenő Stadionban.

Csapatunknak van miért visszavágnia, sérültünk nincs, így minden adott ahhoz, hogy folytassuk kiváló szériánkat.

A találkozót Zierkelbach Péter vezeti, segítői Bogár Gergő, Kis Zoltán és Baghy Csaba. A jegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 9. forduló
Dorogi FC – MTK Budapest
2017. szeptember 17. 16:00 – Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!