Tenisz
Babos Tímea

A csapat mindenek előtt

Publikálva: 2018.07.17 Frissítve: 2018.07.17 Torna

A glasgow-i Európa-bajnokságra készülő Böczögő Dorinával beszélgettünk.

Két hazai megmérettetéssel hangoltak tornászaink az augusztusi kontinensviadalra: előbb az MTK 130 nemzetközi felnőtt és junior tornaversenyen tették próbára magukat, majd egy héttel később a szerbajnokság következett.

– Jól halad a felkészülés – szögezte le Böczögő Dorina. – A múlt heti verseny sem sikerült rosszul, igaz, ott volt egy rontásom korláton: bár egy pontomba került, de úgy érzem, kicsit jobb koncentrációval elkerülhető lett volna. A hétvégi szerbajnokság viszont már tényleg remekül sikerült, nem volt rontásom – ezt aláírnám az Eb-re is.

Böczögő Dorina, Schermann Bianka és Medved Regina szeme előtt már csak az augusztus 2-5. között rendezett felnőtt és junior Európa-bajnokság lebeg, a lányok mindent ennek rendelnek alá.

Csapatban szeretnénk megőrizni a finálés helyünket, azaz az első nyolc között végezni – mesélte Dorina. – Az egyéni eredmények most másodlagosak, legalábbis számomra, mindent alárendelek a csapatnak.

A 26 éves tornász 2018 januárjában igazolt klubunkhoz, és bevallása szerint remekül érzi magát kék-fehérben.

– Sok minden nem változott, mivel ugyanott készülök, gyakorlatilag ugyanazokkal az edzőkkel. Ugyanakkor mindenki nagyon kedvesen fogadott a klubnál, abszolút pozitív a légkör, szóval nagyon jól érzem magam az MTK Budapestben.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!