Atlétika
Krizsán Xénia

A 15. forduló következik

Publikálva: 2017.10.27 Frissítve: 2017.10.27 Labdarúgás

Három idegenbeli meccs után térünk haza.

​                A beharangozó támogatója             

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár együttesét fogadjuk. Ellenfelünk a 16. helyen áll jelenleg a bajnokságban, és idén mindössze két mérkőzést sikerült megnyernie. Az NB II-ben Várhidi Péteréknek van idén a legtöbb döntetlenjük, méghozzá hét, idegenben pedig eddig egyszer sem tudtak nyerni. Az utóbbi két hétben nem játszottak azonban rosszul, hiszen ikszeltek a Kazincbarcikával, és hazai pályán legyőzték a Szeged,-2011 Grosics Akadémiát, ráadásul egyik találkozón sem kaptak gólt.

A mieink a bajnokságban ötmeccses győzelmi sorozatnak örvendhetnek, a cél vasárnap pedig nem lehet más, mint a hazai százszázalékos mérleg megőrzése. Előző héten könnyedén nyertünk a Soproni VSE otthonában, míg hétközben az Iváncsa gárdáját ejtettük ki a Magyar Kupából. A hazai mérlegünk idén egészen kitűnő: hat mérkőzésen 19 gólt rúgtunk, mindössze négyet kaptunk és az összes megszerezhető pontot begyűjtöttük, így esélyesként várhatjuk a találkozót.

A két együttes még soha nem játszott egymással bajnoki mérkőzést, a Mosonmagyaróvár a 2015/16-os szezonban harcolta ki a feljutást az NB III nyugati csoportjából.

Borbély Bálint elmondta, a csapat készen áll arra, hogy megőrizzék hazai jó mérlegüket.

– Mindenképp szeretnénk ott folytatni, ahol Sopronban abbahagytuk. Jó lenne – és ez a célunk is – a mérkőzés elejétől dominálni, és közönségszórakoztató összecsapáson begyűjteni a három pontot.

Feczkó Tamás nem számíthat Farkas Balázsra, aki lágyéksérvvel bajlódik, Baki Ákosra, akinek izomhúzódása van, míg Balogh Béla Achilles-ín gyulladással küzd, Takács Ronaldnak pedig vírusos fertőzése van, de visszatérhet az együttesbe Lencse László, aki a Gyirmót FC Győr elleni találkozón sérült meg és Talabér Attila is felépült.

A találkozót Veizer Roland vezeti, a munkáját Kovács J. Zoltán, Szécsenyi István és Király Zsolt segíti. A jegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 15. forduló
MTK Budapest – Credobus Mosonmagyaróvár
2017. október 29. 15:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

A 15. forduló következik

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!