Kézilabda
Porobic Zoé

14 érem Białystokból

Publikálva: 2019.11.27 Frissítve: 2019.11.27 Rövidpályás gyorskorcsolya

Remekeltek klubunk utánpótláskorú gyorskorcsolyázói.

Klubunk rövidpályás gyorskorcsolyázói a lengyelországi Białystokban léptek jégre november 22-24. között az ISU Junior Challenge Series nemzetközi versenyen. A kék-fehér indulók közül többen is az utánpótlás-válogatott tagjaiként indultak a megmérettetésen.

Némileg megnehezítette a mieink dolgát, hogy a versenyt megelőző napon három versenyzőnk kisebb ételmérgezést kapott, így nem mindenki tudott százszázalékos formában rajthoz állni. Klubunk sportolói mindezek ellenére 14 érmet gyűjtöttek Lengyelországban.

Kun Bence Benedek a sajátjánál eggyel idősebb korosztályban egyéni csúccsal szerzett bronzérmet 1000 méteren. Bontovics Balázs, Szász Attila és Szigeti Ádám is egyaránt dobogóra állhatott, mindannyian bizonyították felkészültségüket.

Imre Patrik (junior C) 500 méteren egyéni csúccsal bronzérmet szerzett, 1000 méteren aranyat, összetettben pedig a második helyen végzett.

Varga Regina Eszter mindhárom távon aranyérmet szerzett, így már biztosan indulhat a sorozat fináléjában.

Tiborcz Dániel a felnőttek között indult, két egyéni távon is dobogóra tudott állni, így az összetettben is ezüstérmet szerzett.

14 érem Białystokból

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!