Kézilabda
Poczetnyik Luca

„Nagyon jól érzem magam a klubban”

Publikálva: 2019.11.20 Frissítve: 2019.11.20 Röplabda

Schildkraut Krisztiánnal beszélgettünk az első pár hónap tapasztalatairól, a Jászberény elleni meccsről, illetve a juniorok sikerszériájáról.

– Hogy érzed magad a klubban? Milyen volt az első pár hónap?

Jól érzem magam nagyon, szeretek együtt dolgozni Gáborral, sokat tanulok tőle. Rengeteget edzünk, és hiszem, hogy ez a sok munka előbb-utóbb beérik, meghozza a gyümölcsét. Nem egyszerű a helyzetünk, az Extraliga egészen más kávéház, mint az NB I Liga volt. Ha a koncentráció tekintetében előre tudunk lépni, akkor a meccseken is tudjuk hozni, amit edzéseken produkálunk, és elég sok meglepetést fogunk okozni.

– Apropó, meglepetések! Milyen meccsre számítasz szombaton?

Nagyon készülünk a Jászberényre, bízom a lányokban. Remélem, hogy kellő önbizalommal és akarattal fogunk játszani. Ha így lesz, meglephetjük őket – akárcsak az Újpestet. De ehhez tényleg minden egyes pontért és szettért meg kell küzdenünk.

– A nyáron átvetted az U21-es csapat irányítását is, amely hét forduló után vezeti csoportját az NB II-ben. Mi a titok?

Mindenekelőtt meg kell említenem Tímár Editet, nem kis részt az ő érdeme, hogy itt tartunk, mivel ő tartja az edzéseket, én pedig meccselek. A szezon elején elmondtam a lányoknak, hogy mik a követelmények, szabályok, és ezt ők látszólag megértették és elfogadták. Az, hogy most vezetjük a csoportunkat, önmagában nem ér semmit, a célunk, hogy bejussunk a hatos döntőbe a szezon végén.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!