Atlétika
Nemes Rita

„Ez már történelem”

Publikálva: 2018.10.10 Frissítve: 2018.10.10 Kézilabda

Bár mindenkit megviseltek a szombaton történtek, nem óvjuk meg az Alba Fehérvár KC elleni meccset.

Hosszas mérlegelés után klubunk úgy döntött, nem óvja meg viharos körülmények között véget érő, Alba Fehérvár KC elleni mérkőzést.

– Nagyon nehezen emésztettük meg a szombaton történteket – ismerte el Golovin Vlagyimir. – Persze több dolog is közrejátszott, az például az én döntésem volt, hogy lehoztuk a kapust. Soha nem tudjuk meg, hogy ez helyes volt, vagy sem, de a pontokban semmiképp nem mutatkozik meg. Ez nagyon fáj mindenkinek. A lányokat és a stábot is rosszul érintette a dolog, de ez most már történelem, tanulnunk kell belőle.

Az utolsó tíz másodpercet leszámítva is izgalmas volt az FKC elleni mérkőzés: az első félidőben átrohant rajtunk a vendégcsapat, a másodikban viszont meg tudtuk fordítani a mérkőzés állását.

Korábban is említettem, hogy a Mosonmagyaróvár elleni meccsen vétett rengeteg hiba, más csapatok ellen már valószínűleg nem fog beleférni, és ez az első félidőben sajnos be is igazolódott – vélekedett Vova. – A második játékrészben már kevesebbet hibáztunk, viszont ki tudtuk használni az ellenfél kihagyásait, ledolgoztuk a hátrányunkat, és lélektani előnybe kerültünk. Fájó a vereség, de ilyen a sport.

Most másfél hét szünet vár csapatunkra, legközelebb október 19-én, a Moyra-Budaörs otthonában lépünk pályára.

Jövő héten hétfőn és kedden lesz válogatott összetartás, ekkor játszunk egy meccset az U19-es válogatottal. Én ezúttal a juniorokat fogom irányítani, Fecó (ifjabb Stranigg Ferenc, csapatunk másodedzője – a szerk.) pedig az MTK-t. Ez a mérkőzés jó alkalmat jelenthet majd a Budaörs elleni felkészülésre, itt másodlagos az eredmény, lehet teher nélkül gyakorolni. Remélhetőleg addigra már a lelkek is rendben lesznek, és nem hátra tekintgetünk.


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!